Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här träffar Marwa sin stora idol Zlatan

/

Det var när hon prisades som Årets svenska ungdomshjälte på Aftonbladets Svenska Hjältargala som Gävlebon Marwa Karim, 19, fick drömbeskedet – hon skulle få träffa sin idol Zlatan.
På söndagen blev drömmen verklighet.

Annons

Sedan beskedet om att hon skulle få träffa Zlatan Ibrahimovic har Marwa Karim gått igenom en nervös väntan. Tänk om han skulle skada sig och inte kunna vara med i träningslandskampen mot Iran?

– Det har varit värst innan. Jag fick höra att han var skadad, då var jag ledsen och irriterad. Men nu hann han bli frisk. Det var riktigt nervöst innan jag skulle möta honom.

Det säger Marwa Karim på söndagskvällen ett par timmar efter att mötet med den stora idolen blev verklighet. Klockan halv 11 träffade hon Zlatan på Friends Arenas gräsmatta.

– Jag trodde han skulle vara kaxig och så, man ser att han är det på planen, men han är jättetrevlig och omtänksam. Han bryr sig verkligen om sina fans.

Vad sa du till honom?

– Jag ställde några frågor och berättade för honom att jag sett upp till honom och att han alltid inspirerat mig. Då sa han "Tack" och sen började han skratta.

Och vad sa han till dig?

– Han sa bland annat att om jag skulle känna mig svag nån gång så skulle jag tänka på honom och låta mina hatare komma till honom så skulle han ta hand om det.

Marwa Karim blir kvar i Stockholm ett par dagar till. På tisdag ska hon se Zlatan "in action" när Sverige möter Iran i en träningslandskamp.

– Det här var overkligt. Verkligen en grym dag, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Marwas blogginlägg om mötet

LÄS MER: Marwa Karim tar fajten mot mobbarna

ÄNNU MER: Se klipp på Aftonbladet som ordnade mötet tillsammans med Svenska fotbollsförbundet

Mer läsning

Annons