Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon vann GIF-biljetter med sin bild på #Gavlevallen

/

Katarina Norling hade mobilen uppe i rätt läge – och lyckades fånga en vacker regnbåge ovanför Gavlevallen under premiärmatchen. Det belönades med seger i vår Instagramtävling.
– Gud vad roligt! säger hon.

Annons

Egentligen kanske det inte var så konstigt att just Katarina Norling, 40, skulle vinna de två GIF-biljetterna som var första pris i Gefle Dagblads, Arbetarbladets och Gävle kommuns tävling. Hon älskar fotboll – och älskar att fotografera.

– Jag har hysteriskt många bilder i telefonen, säkert 4 000 stycken. Jag har alltid sagt att jag ska bli fotograf, men nu är jag väl för gammal, säger hon.

Över 100 bidrag fanns med i tävlingen, där man skulle ta bilder under den historiska första matchen på Gavlevallen, den som Gefle IF vann med 3–1 över Gif Sundsvall efter ett avgörande mål av Johan Oremo i slutskedet. Katarinas fullträff kom i början av andra halvlek.

– Regnbågen bara dök upp, konstaterar hon – och hyllar den nya arenan.

– Jag tycker den var jättefin. Det var på tiden kan jag tycka, Brynäs har ju bara fått och fått, så nu fick äntligen Gefle IF något också.

Vilken GIF-match hon ska gå på för de vunna biljetterna vet hon inte. Djurgården lockar, men då kan det bli huggsexa med maken som är stort fan av Stockholmslaget.

– Det kanske löser sig med barnvakt, annars blir det nog svårt för mig, säger Katarina Norling och skrattar.

Här är bildspelet med alla de andra bilder som hashtaggats #Gavlevallen på ett öppet Instagramkonto.

Mer läsning

Annons