Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höst- och vårmiddag för företagare – landshövdingens nya tradition

En höstmiddag ska hjälpa företagare i länet att knyta nya kontakter, ja det hoppas Barbro Holmberg på. För att middagen ska bli lyckad krävs både eftertanke och noga förberedelser.

– Jag jobbar med frihet under ansvar, säger Inger Dolk, husfru på Gävle Slott.

Annons

Imorgon fredag är det alltså premiär för Barbro Holmbergs nya tradition. 65 personer från Gävleborgs kultur- och näringsliv, är inbjudna till middagen. Detta för att nya kontakter ska kunna knytas på ett trevligt och lätt sätt.

– Ja det är en ny tradition. Jag kommer att anordna både en höst- och en vårmiddag varje år, där jag bjuder in folk från olika sektioner i länet, så att de kan knyta nya kontakter, säger hon.

Middagen kommer att vara ganska traditionell med fördrink, sittning och sedan mingel, berättar Barbro Holmberg. En kvartett från Gävle Drängar kommer också att vara där för att underhålla gästerna. Men vad menyn består av, vet hon inte.

– Jag är inte delaktig i matplaneringen som landshövdingar annars brukar vara. Jag har en så utmärkt husfru, så jag litar helt på det hon gör, säger hon.

Husfrun Inger Dolk är mycket nöjd med att hon har landshövdingens fulla förtroende.

– Det är mycket som ska ordnas innan, men jag får hjälp från två kockar utifrån för att hinna med, säger hon.

Mer läsning

Annons