Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyllorna gapar ödsligt tomma på Onoff

/
  • Tomt. Butikshyllorna är nästintill tomma på Onoff i Valbo.  Förutom kablar, dvd-filmer och lite färgpatroner finns det inte så mycket kvar.
  • Försvann snabbt. Mobiltelefoner gick snabbt åt när butiken började rea ut varorna. I går fanns inte en enda mobiltelefon kvar.

Onoffs butik i Valbo ekar tom. Förutom kablar, kameraväskor och dvd-filmer finns inte mycket kvar av sortimentet. Men fortfarande vet personalen inte när butiken slår igen.

Annons

Tv-apparater och mobiltelefoner var det som var mest eftertraktat när butiken började rea ut sina varor efter konkursbeskedet.

Det som däremot inte har varit särskilt intressant för kunderna har framför allt varit dvd-filmer, säger Kevin Broeng som jobbar på Onoff under sommaren.

– Det är sådant som man kanske inte kommer hit till oss bara för att köpa, säger han.

Bommar tidigast på söndag

Under fredagen var Kevin Broeng en av fyra anställda som jobbade i butiken.

Men trots att det är inte finns många varor kvar att sälja längre tycker han att personalstyrkan behövs, eftersom det finns mycket att plocka ihop inför stängningen.

Vilken dag Onoff slår igen är fortfarande ett frågetecken. Butikschefen Hans Jonsson har sagt att butiken håller öppet så länge som det finns varor kvar att sälja. Men nu när varorna börjar tryta har han svårt att säga en exakt dag då stängningen kommer att ske.

– Vi har extremt lite varor kvar, så jag kan inte svara på det. Men jag tror tidigast att vi slår igen på söndag, säger Hans Jonsson.

Mer läsning

Annons