Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen rusning när Brynäs biljetter släpptes

/
  • Hans Eliasson stod först i den korta kön på turistbyrån när biljetterna till Brynäs matcher i Elitserien släpptes på måndagen. Han ska ta med sig familjen på matchen mot Modo 17 november.

Det var inte direkt någon rusning när biljetterna till Brynäs ishockeymatcher i Elitserien släpptes i går eftermiddag. Tre personer köade vid turistbyrån.

– Jag brukar köpa på nätet annars, men nu var jag i stan. Det gäller att vara ute i tid om man vill ha bra platser, säger Hans Eliasson som ser mest fram emot mötet med Modo 17 november.

Annons

Biljetterna till Brynäs hemmamatcher den kommande elitseriesäsongen släpptes klockan 13 i går. På det utsatta klockslaget var det tre personer i kö på turistbyrån i Gallerian Nian, ett av försäljningsställena.

Först i kön var Hans Eliasson, som skulle ta med sig familjen till matchen mot Modo 17 november.

– Vi har bott i Örnsköldsvik i några år och både sonen och sonsonen håller på Modo. Jag håller på båda, men om jag måste välja blir det nog Brynäs, säger Hans Eliasson och konstaterar i nästa andetag att nu kanske han blir halshuggen när han kommer hem.

Bakom honom i kön står Sven-Ove Nordström och Lars Englund. De båda ska ha biljetter till elitseriepremiären mot Skellefteå 26 september.

Trots att rusningen inte var så stor hade turistbyrån sålt ett femtiotal biljetter vid dagens slut. Övriga försäljningsställen är Brynässhopen, ATG- och Ticnetombud och Ticnets hemsida på nätet. Brynäs hade i går kväll inget grepp om hur många biljetter som totalt såldes under dagen.

Säsongskorten släpptes för en tid sedan och hittills har Brynäs sålt omkring 2 000 stycken, vilket är ungefär i paritet med förra året.

Mer läsning

Annons