Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Juldagsbio lockar i Gävle

/
  • När vintermörkret lägger sig då vaknar biolusten till liv! Till Filmstaden kom många under juldagskvällen för att se någon av premiärfilmerna.
  • TOG EMOT. Tre glada och fnissiga biljettförsäljare tog emot biopubliken i Gävle på juldagen. Från vänster Jane Cedenberger, Amel Jumppanen och Caroline Källberg.
  • BIOBESÖKARE. Nathalie Argården och Maja Bodin väntar på kompisar och att filmen ska börja.
  • Biodags på Filmstaden.

Juldagen är av tradition en stor biodag med många premiärer. I Gävle var nog vädret lite för vacker under dagen för att en mörk biosalong skulle vara lockande.
Men till kvällen kom publiken i stället och många skulle gå på den nya storfilmen "Australia" eller den svenska filmen "Allt flyter".

Annons

– "Australia är nästan slutsåld i kväll, LasseMajas detektivbyrå är också en mycket populär familjefilm, berättade Jane Cedenberger, som arbetar på Filmstaden.

Kanske är dock juldagen som stor biodag på väg att ebba ut, Jane Cedeberger och hennes kollegor Caroline Källberg och Amel Jumppanen konstaterar att annandagen numera nästan slår juldagen som en stor biodag.

I foajen vid ett bord satt Nathalie Argården och Maja Bodin och väntade på kompisar. De skulle gå och se "Allt som flyter".

– Det blev den filmen eftersom våra kompisar ville se den. Jag vill egentligen se "Australia" sa Maja Bodin.

Alla som kom till Filmstaden under juldagen bjöds på glögg och pepparkakor av personalen som julen till ära bar stiliga röda renhorn på huvudena!

 

Mer läsning

Annons