Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julmingel en möjlighet att skapa nätverk

/
  • Platschef. Johan Stark, här tillsammans med sin fru Anna Stark, är platschef för Teleperformance i Söderhamn. Han hoppades träffa många personer som han inte sett på länge. ”Det här är absolut en möjlighet att nätverka”, säger han.
  • Säljer kök. Ann-Catrin Wilson och Hasse Sundin arbetar för Norddesign kök i Gävle. De har etablerat sig snabbt och gissar på att de blivit inbjudna på grund av det. ”Vi är ganska nya i stan och hoppas under kvällen lära känna andra människor som driver företag här”, säger Ann-Catrin Nilsson.
  • Samarbete med landshövdingen. Fia Wennman arbetar för stiftelsen Trygghetsrådet, som tillsammans med bland annat Barbro Holmberg tittat på hur uppsagda från Ericsson snabbare kan komma till nya jobb. ”Jag hoppas få kontakter här. Det är grunden till framgång”, säger Fia Wennman. Hon kom till julminglet tillsammans med Per Henriksson.
  • Bjudit in många. Barbro Holmberg hoppades att blandningen av folk från olika håll kunde leda till nya bekantskaper. ”Målet är att alla ska ha pratat med minst tio personer som ni aldrig pratat med tidigare”, säger hon. Till höger i bild syns länsstyrelsens nya länsråd Anna-Lena Österborg.

På torsdagskvällen var runt 140 personer inbjudna till julmingel på Gävle slott.
I vimlet syntes rektorer, företagare, chefer inom kommunen och många andra.
– Här får de möjligheter att skapa nya kontakter, säger landshövding Barbro Holmberg, som stod för inbjudningarna.

Annons

Mer läsning

Annons