Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Köpis satsar stort inför julen

/
  • Köpis satsar stort på att skapa julstämning. Ulrika Persson är floor manager på Valbo köpcentrum.

På torsdagen är det exakt tre månader kvar till julafton och på Valbo köpcentrum har man börjat rusta ordentligt. Inte mindre än fyra-fem lastbilar fyllda med jylpynt kommer att smycka köpcentret.

Annons

Hösten är här och även om det kanske inte känns så är det snart dags för butikerna att sätta upp årets julpynt. På Valbo köpcentrum är förberedelserna för detta i full gång.

– Det kommer att maxas, det ska bli en jul som man aldrig har sett här, säger Ulrika Persson, floor manager på Valbo köpcentrum.

Man kommer att bygga upp ett julland bestående av ett pepparkakshus man kan gå in i och runtom kommer det vara fullt med tomtar och andra julsaker. Ett 50-tal granar kommer att vara på plats och en pepparkakshustävling kommer att pågå hela december.

– Det är första året vi satsar såhär mycket. Vi vill skapa en bra feeling. Jag tror att det finns ett behov av att känna en gammal, familjär julstämning. För mycket jul, det är det man vill åt, säger Ulrika Persson.

Förutom julsatsningen händer det också andra saker på Valbo köpcentrum enligt Ulrika Persson.

– Flera nya butiker ska öppnas inom kort. Utvändigt har vi börjat fräscha upp och det ska vi göra invändigt också. Det har inte gjorts något på länge så det är dags, säger hon.

Mer läsning