Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckad dag med Jill i stället för Linda

/
  • Familjefoto. Soulin Mollaomar fick äran att fotografera familjen med mamma Kadira Sharif, farmor Hazina Mollaomar och farfar Sabri Mollaomar. Lillebror Sherwan Mollaomar tittade på.
  • ”RESERV”. Jill Johnson och bandet Playboys bjöd på underhållningen under Fackens dag i Furuviksparken på lördagen. Många glömde nog att hon bara var reserv för Linda Bengtzing som avbokats av LO sedan hon uppträtt på Centerpartiets arrangemang.
  • NJÖT. Vädret var fint på lördagseftermiddagen och många passade på att njuta i solskenet framför stora scenen i Furuvik när Jill Johnson spelade på Fackens dag.

Fackens dag, Furuviksparkens traditionella säsongsavslutning, blev en riktig publiksuccé, trots avbokningen av dragplåstret Linda Bengtzing.

Annons

Fackens dag, arrangerat av LO och TCO, lockade som vanligt riktigt många besökare till Furuvik. Parkeringarna vid parken var proppfulla stora delar av lördagen och innanför grindarna bjöds det på mängder av aktiviteter, som matning av apor, klappning av ormar, karuseller och Jill Johnson på scen tillsammans med Playboys.

– Det är perfekt väder, men det betyder också en massa jobbiga getingar, sade Jill Johnson som nyligen i programmet ”Sommar i P1” berättade om sin fobi för de randiga flygarna.

Trots en del fäktande lyckades hon göra en uppskattad konsert med bland annat en tolkning av Rolling Stones ”Tumbling dice”, som nog fick många att glömma att hon bara var ersättare för Linda Bengtzing.

Den sistnämnda avbokades som bekant av LO sedan hon presenterats som Centerpartiets allsångsledare och uttalat sitt stöd för den sittande alliansregeringen.

Inträdet på Furuvik var för dagen bara 75 kronor och då ingick även åkband på alla attraktioner.

– Jag har inte gjort av med ett öre sedan vi gick in. Det är bra att man kan roa ungarna lite, säger Brynäsbon Fredrik Sågström.

Mer läsning

Annons