Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På fredag offentliggörs Gävleborgs mest företagsamma

Vem är årets mest företagsamma människa i Gävleborg 2015?
På fredagen avslöjas vinnaren på Templet i Gävle.

Annons

Precis som tidigare år har allmänheten haft möjligheten att skicka in nomineringar till Gävleborgs mest företagsamma människa 2015.

Fem finalister har gjort upp om segern och finalen är nu avklarad. Röstningen, som alla kunde delta i på Svenskt Näringslivs hemsida, avslutades den 29 november och på fredagen offentliggörs vinnaren på Templet på Muréngatan 14 i Gävle.

– Det har varit väldigt roligt att se hur många som har uppmärksammat den här tävlingen. Av alla 21 län i Sverige hamnar Gävleborg i antalet röster. Totalt har 4 375 stycken röster kommit in härifrån och det är bara Stockholm och Södermanland som placerar sig före, säger Lotta Pettersson, regionchef för Svenskt Näringsliv i Gävleborgs län.

– Det är positivt för länet och vi behöver det. Vi tycker det är viktigt att lyfta fram de här företagsamma människorna.

Finalisterna är Zahra Asgari från Gävle med företaget Allt i hemmet i Gästrikland AB, Maria Jonsson Fernlund från Gävle med företaget MA i Gävle som sysslar med städning, hemtjänst och bokföring, Rafi Markarian från Sandviken som driver Charlys Bar & Steakhouse, Lars Mobacke från Bollnäs, ägare av Mobackes Trädgårdscenter och Joel Svensson som äger Partykungen i Gävle.

LÄS OCKSÅ: Zahra Asgari är en av Gävleborgs mest företagsamma

Mer läsning

Annons