Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plötsligt var familjen 2,2 miljoner rikare

/
  • Vinnare. Lisa Ihrén har precis vunnit över en miljon kronor.
  • Susanne Laurin var en av vinnarna.
  • Ett sorl går genom folksamlingen varje gång en miljonvinst dras, totalt blir det tre gånger. De något lägre vinsterna är betydligt fler.
  • Magdalena Graaf, Kim Kärnfalk och Sandra Dahlberg var igår i Gävle för att dela ut postkodsvinster.
  • Äldsta vinnaren för dagen var 91-åriga Margaretha Andersson som fick ta emot en vinstcheck på 1,8 miljoner kronor av Postkodslotteriets Sandra Dahlberg.
  • Lisa Ihrén fällde en tår när det blev klart att familjen vunnit miljonvinst.
  • Lisa och Ola Ihrén vinkar glatt efter miljonvinst.
  • Lisa och Ola Ihrén var några av vinnarna som gratulerades av Magdalena Graaf (mitten).

(Uppdaterad 13 oktober) När Magdalena Graaf under tisdagseftermiddagen knackar på hos familjen Ihrén har hon två miljonvinster med sig. Postkodlotteriet har kommit till Gävle och totalt kommer 91 miljoner kronor att delas ut under veckan.

Annons

– Wihooo, Lisaaa?!, säger Magdalena Graaf när hon innan någon hinner öppna kliver in hos familjen Ihrén. Lisa och Ola Ihrén är med och delar på de drygt 30 miljoner som Postkodlotteriet delar ut i Gävle under tisdagen. Nu på söndag kommer ytterligare drygt 60 miljoner delas ut till lottköpare i det vinnande postnummerområdet 802 54.
Lisa Ihrén och hennes pappa Ola tar varandra i händerna när de framför tv-kameran ska dra ut sina vinster ur guldskimrande kuvert.


Överraskad
– Herregud, kolla Emil, säger Lisa Ihrén till sin son när hon ser vinsten på 1,2 miljoner kronor. Det hade hon inte trott när hon satte sig någon timme tidigare för att äta kinamat med familjen.
I lördags ringde Postkodlotteriet till Lisas syster Frida Ihrén och berättade att både hennes syster och hennes pappa kommer att få miljonvinster. Hon fick lova att inte säga något till dem, däremot skulle hon se till att de båda var hemma vid lunchtid på tisdagen.
– Jag har inte kunnat sova sedan i lördags, säger Frida Ihrén.
Hon höll familjen hemma genom att konspirera med mamman Maria och systerns sambo Anders Ihrén. Familjen är anmäld till ett tv-program som går ut på att göra om några utvaldas hem.


Lurades
Den sammansvurna trojkan lurade de två ovetande vinnarna att de skulle vara hemma eftersom ett tv-team tillsammans med byggarbetare skulle komma för att göra om husets entré.
– Det har varit hur nära som helst att jag försagt mig, säger Maria Ihrén.
– Jag som envisades med att vilja åka till Ockelbo och jobba, säger Ola Ihrén, som vann drygt 1 miljon kronor.
Nu kommer familjen att bygga om huset och ge sig ut på en långresa.
Under tisdagseftermiddagen stod Postkodlotteriet på Rådhustorget och delade ut fler miljonvinster.
Vinstsummorna varierade mellan drygt 600 000 och 1,8 miljoner kronor.

Mer läsning

Annons