Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen söker bilder på försvunne Robin

/

Annons

Polisen fokuserar nu sökandet efter den 22-årige Robin Skytt på att gå igenom de övervakningskameror som han kan ha gått förbi under natten för hans försvinnande. På det sättet hoppas man bättre kunna kartlägga hans kväll i Gävle den 25 april.

– Vi vet att han klev på tåget från Skutskär med sina vänner kring 00.15. Nu vill vi se om vi kan se några bilder på sällskapet när de kommit in till Gävle, säger Gävleborgspolisens presstalesman Mikael Hedström.

Runt klockan 01 pratade Robin med en vän på mobilen och det område som samtalet hölls i är fortfarande det som polisen fokuserar sökinsatsen på. Öster, Näringen, Brynäs, Alderholmen och Gävle Strand är alla berörda områden.

– Den sista punkten som vi vet att han har varit på är Centralstationen.

Uppgifter om olika krogar som han ska ha besökt under natten är inte aktuella för polisen just nu. De har pratat med de berörda ställena, och ingenting tyder på att han ska ha besökt dem. Missing People menar dock att han ska ha setts vid Interpool vid tvåtiden. De har använt Södermalmstorg som utgångspunkt under sökandet av Robin.

LÄS MER: Polisen letade Robin försvunna skor

LÄS MER: Nära 100 deltog i sökandet

LÄS MER: Polisen sökte med hundpatrull

Mer läsning

Annons