Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så var helgen vecka 5

/

Har du inte hängt med i alla svängar under helgen? Lugn, här sammanfattar vi de största lokala nyheterna.

Annons

Vättar anklagas vara en bidragande orsak till att så många oförklarliga olyckor inträffar på E4 i höjd med Skarvberget. Ulf Ivar Nilsson berättar också om Vita frun och andra väsen som han har skrivit om i sin bok "Gastrikt land".

Göransson cup spelades under fredag, lördag och söndag. Flera av matcherna livesändes på arbetarbladet.se. Se resulötaten av matcherna här.

Mer sport var det då Brynäs vann över Frölunda på hemmaplan, och Gävle SK tog hem SM-guld. Dessutom gick barnens Vasalopp i Högbo av stapeln.

Hela helgen har et snöat, men det har varit en blöt snö. Allra värst har den varit i Gävleborg. Dessutom har en del olyckor drabbat vårt område. Trots vädret har de som vaktar äppelträdet i Sofiaparken hållit ut. Se här hur de skyddar sig från snön!

Anders Wendin, och känd som Moneybrother, spelade med Symfoniorkestern i Konserthuset. De fick fyra av fem bockar av vår recensent. Även på Söders Källa hölls det konsert när Gävlebandet Beardfish var där i lördags. Missa nu inte veckans musiktips!

Vi har också träffat SSU:s nya ordförande Ellinor Eriksson från Valbo och Ivet Shami som vill lära ungdomar självförsvar.

För att läsa mer om vad som hände i helgen kika in på våra undersidor om allmänna nyheter, nöje, kultur och sport.

Mer läsning

Annons