Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stora och små stjärnor på is

/
  • AVANCERAT. Isabelle Billstein är en av Gävle Konståkningsklubbs junior A-åkare. I går uppträdde hon med ett nummer där hon gjorde imponerande hopp och piruetter till Coldplays hitlåt ”Fix You”.
  • ALLA PÅ PLAN. Här är det skridskoskolans drygt 40 barn som visar upp sina färdigheter för publiken på Läkerol Arena i går.

Gävle konståkningsklubb bjöd på imponerande isshow med piruetter, hopp och skridskokonster i Läkerol Arena under söndagen.

Annons

Kön ringlade lång utanför Läkerol Arena i går när Gävle Konståkningsklubb bjöd in till den traditionella isshowen.

”Nu kör vi” ropade Gävle Konståkningsklubbs ordförande Gunilla Nordström efter några minuters ivrig väntan på att alla i publiken skulle komma på plats. Lamporna inne i Läkerol Arena släcktes ner och ut på isen dansade elva stycken isprinsessor.

Publiken bjöds sen på balettlektion av isprinsessan Olivia Zetterberg och tränaren David Haywood som var utklädd till en ograciös man iförd röd hjälm, gul reflexväst och ett par alldeles för stora hockeyshorts.

De allra yngsta tjejerna och killarna porträtterade sedan de fyra årstiderna iförda ballerinadräkter och söta gnistrande kjolar och fick stående ovationer när de vinkandes gled av isen.

Några av de lite äldre tjejerna fick sedan chansen att visa upp sina imponerande solonummer. Sångerskan Ida Long tillsammans med grupp 1 och 2 i klubben charmade också publiken med ett fint nummer till låten ”Mad men”.

Mer läsning

Annons