Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort polispådrag efter misshandel i Andersberg

/
  • Tre personer har blivit gripna efter att en man i 50-årsåldern blivit knivhuggen i ryggen.
  • Polisen knackade under kvällen dörr för att samla in uppgifter kring händelsen.

Under tisdagseftermiddagen larmades polisen till Andersberg efter ett larm om ett bråk. Väl på platsen hittades en man i 50-årsåldern knivhuggen i ryggen.

Annons

Enligt polisen fick de in ett samtal om ett bråk i Andersberg och väl på plats kunde de påträffa en man i 50-årsåldern som blivit knivhuggen i ryggen.

– Tre personer är gripna och kriminaltekniker är på väg till platsen och förundersökningsledare har spärrat av ett större område. Mer än så har jag inte nu, säger vakthavande befäl Tomas Sandin.

Två av de gripna är i övre tonåren medan den tredje är i 25-årsåldern.

Det var ett stort polispådrag med minst fyra polisbilar på plats och enligt uppgifter från platsen ska avspärrningen ha varit närmare 80 gånger 50 meter stor.

Även en hundpatrull är på plats för att söka av i området och polisen knackar dörr i området och samlar in uppgifter från eventuella vittnen.

– Vi har personal på plats som ägnar sig åt dörrknackning men jag vet inte hur det är ställt om vi har vittnen till händelsen eller i anslutning till händelsen, säger Tomas Sandin.

Enligt uppgifter till Arbetarbladet ska den 50-åriga mannen ha blivit rejält misshandlad och han är nu förd till sjukhus men det är oklart hur allvarliga skador mannen ådragit sig.

– Hur allvarligt skadad mannen är har jag inga uppgifter på än, säger vakthavande befäl Tomas Sandin.

Det hela rubriceras för tillfället som försök till mord alternativ dråp.

Vet du mer? Kontakta Arbetarbladet på 026-15 93 03 eller mejla web@arbetarbladet.se

Mer läsning

Annons