Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre frågor till Kalle Wedin

/

Under Brynäs hemmamatch på lördagskvällen fick han ta emot priset som Gävles roligaste person 2015 av Gasta Stand-Up klubb.

Annons

Varför är du så rolig?

Först och främst vill jag påpeka att det ju inte är jag som sagt att jag är rolig, utan Gasta. Men vi får väl helt enkelt lita på dem. Jag tycker det är kul att vara rolig helt enkelt. Det kommer från tidig ålder. Jag kommer ihåg den första skolpjäsen jag var med i, detta var i ettan, och jag skulle säga "Ers Majestät", men i stället skojade jag till det och sade "Ers Majonnäs". Det var första gången jag kände att det var kul när folk uppskattade mina skämt.

Vad betyder priset för dig?

Jag har jobbat som artist i många år, men aldrig fått något pris, så givetvis betyder det mycket. Det kom som en liten överraskning. Det känns bra att bli uppmärksammad av en stand-up-klubb som Gasta, trots att jag inte håller på med stand-up.

Vad händer härnäst?

På onsdag ska jag bli roastad av Gasta-gänget på Å-krogen. Jag har aldrig blivit det förut. Hoppas de hittar någonting om mig som de kan driva om, men att de ändå är snälla.

Mer läsning

Annons