Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tryckte sin penis mot flickans ansikte – nu åtalas mannen

En man i 60-årsåldern tog tag i huvudet på en fyraårig flicka och tryckte sin penis mot hennes ansikte.
Nu åtalas mannen misstänkt för våldtäkt mot barn alternativt sexuellt övergrepp mot barn.

Annons

LÄS MER: Misstänkt sexförbrytare anhållen för barnvåldtäkt på Brynäs

Det var vid tolvtiden den 10 januari som mannen greps av polisen, strax efter att det misstänkta brottet begåtts på Brynäs i Gävle. Flickan var enligt polisen på väg in från lek när mannen klev ut ur porten, tog tag i flickans huvud och tryckte sin penis mot hennes ansikte.

Pappan till flickan brottade ner mannen efter att ha bevittnat händelsen – sedan såg en förbipasserande polispatrull hur pappan höll fast den misstänkte.

Mannen, som är i 60-årsåldern, åtalas nu misstänkt för våldtäkt mot barn alternativt sexuellt övergrepp mot barn. Enligt åtalet är handlingen att jämföra med samlag med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt.

LÄS OCKSÅ: Mannen misstänkt för barnvåldtäkt nu dömd för andra sexbrott

Han åtalas nu också för sexuellt ofredande efter en händelse i början på december då mannen onanerade framför en kvinna i Gävle.

Dagen efter att mannen blev anhållen för händelsen den 10 januari dömdes han för tre fall av sexuellt ofredande i Gävle, händelser som ska ha inträffat under november och december.

För fler lokala nyheter och pushnotiser om viktiga händelser från just ditt närområde, ladda ner vår nya app till din Iphone eller Android!

För Iphone: Hämta här

För Android: Hämta här

Mer läsning

Annons