Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tunga politikernamn till Gävle 7 mars

/

Moderaternas partisekreterare, Tomas Tobé från Gävle, och Anders W. Jonsson, Centerpartiets tillförordnade partiledare från Hedesunda, kommer till Gävle på måndag. Bland annat står en trygghetsvandring och paneldiskussion på agendan.

Annons

Fokus under paneldebatten ligger på Gävleborgs företagsamhet, och hur den ska blomstra i framtiden. Det är på Söders Källa som debatten ska hållas under måndagsförmiddagen, och de cirka 90 inbjudna till evenemanget är lokala företagare och politiker.

I panelen ingår, utöver Tobé och Jonsson, även Raimo Pärssinen (S), riksdagsledamot från Hofors och ordförande i arbetsmarknadsutskottet, samt Yoomi Renström (S), kommunalråd i Ovanåker och ledamot i EU:s Regionkommitté.

Några av de punkter som kommer att diskuteras är bland annat hur politikerna ska lösa länets utmaningar samt hur man skapar en tillväxt och utveckling som håller i framtiden.

Utöver paneldebatten ska även Tomas Tobé göra en så kallad trygghetsvandring i centrala Gävle tillsammans med Gävles kommunstyrelseordförande Inger KällgrenSawela. Där ska Moderaternas partisekreterare informeras om Gävles trygghetsarbete i staden.

Mer läsning

Annons