Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unibet: Vinnaren av Melodifestivalen uppträder i Gävle i kväll

/
  • Molly Sandén är förhandsfavorit inte bara inför fjärde deltävlingen i Gävle utan även av hela Melodifestivalen 2016.

Vinnaren av hela Melodifestivalen finns i Gävle. Det menar Unibet som publicerar oddsen inför kvällens deltävling och för hela Melodifestivalen. Lägst chans att gå vidare till final har Linda Bengtzing, enligt bettingbolaget.

Annons

Molly Sandén och Frans är storfavoriterna inför kvällens deltävling, men de spås inte bara ta hem segern i Gävle. Enligt Unibet kommer Sandén och Frans att göra upp i totalsegern i Melodifestivalen. Blir det så återfinns alltså vinnaren, precis som förra året i den fjärde deltävlingen.

– Talesättet den som väntar på något gott väntar aldrig för länge tycks även vara applicerbart på Melodifestivalen. Förra året tog Måns Zelmerlöv Sverige med storm i den sista deltävlingen och det ser ut som att vi även kan få se totalvinnaren i kvällens deltävling som vi tror kommer att bli ett jämnt race mellan Molly Sandén och Frans, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet i ett pressmeddelande på lördagsförmiddagen.

Här är oddsen för resultaten i Melodifestivalen 2016. Linda Bengtzing har bottennoteringen tillsammans med Martin Stenmark, eller om man ser det från andra hållet. Tror du på Bengtzing och hon lyckas vinna så blir du rik.

På spelbolaget Betsson är Frans ensam storfavorit. Oddsen på Frans har rasat till 1,37 gånger pengarna, skriver Betsson själv i ett pressmeddelande.

Men Arbetarbladets nöjesredaktör Simon Ridell har han inte lyckats övertyga.

"Kan inte säga att hans scenframträdande är bländade dock. Alldeles för obrydd. Men kanske inte ger allt. Tycker inte låten fungerar på scenen riktigt. Radio-ready låt men inte scen-ready.", skrev han efter att ha sett Frans uppträda under de första repetitionerna i Gavlerinken.

Melodifestivalen 2016, vinnare

Molly Sandén 2.75

Frans 4.25

Oscar Zia 4.50

Robin Bengtsson 5.50

Wiktoria 6.25

Ace Wilder 7.00

Lisa Ajax 7.50

David Lindgren 10.00

Isa 10.00

Saraha 24.00

Boris René 34.00

Samir & Viktor 41.00

Panetoz 51.00

Molly Pettersson Hammar 76.00

Eclipse 76.00

Albin & Mattias Andréasson 76.00

Dolly Style 81.00

Linda Bengtzing 101.0

Martin Stenmarck 101.0

Mer läsning

Annons