Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnarna fick sin belöning

/
  • överraskades med fest. I går fick Fridhemsskolan klass Havet 6 en överraskningsfest av föräldrarna. Det var nämligen dags att fira klassens seger i GD/GIF-olympiaden. Men klassen har inte bara den segern i bagaget. Tidigare har de vunnit både Vi i femman och Fair Play-cupen i fotboll.

GD/GIF, Vi i femman, Fair Play-cupen i fotboll – eleverna i Fridhemsskolan klass Havet 6 har många framgångar i bagaget. I går fick de en överraskningsfest av föräldrarna.

Annons

I går var hela klassen på klassresa i Högbo Bruk, lekte fångarna på fortet och badade. När de kom tillbaka väntade en överraskning. Föräldrarna hade dukat upp i klassrummet och klassen och deras lärare blev bjudna på fin middag. Det var nämligen dags att fira klassens seger i GD/GIF-olympiaden.

Och det var inte den första framgången klassen hade haft tillsammans. De vann riksfinalen i Vi i femman förra året och har kommit etta och tvåa i flera olika idrottsturneringar.

– Vi vill göra något roligt för alla vinstpengarna, säger föräldern Helena Stööp.

Nu går barnen ut sexan och när de börjar sjuan kommer klassen att vara splittrad. Det var en annan anledning till att föräldrarna passade på att ordna en fest.

– Det har varit en sådan otrolig sammanhållning och bra gemenskap i den här klassen. Det var till exempel en tjej som var med och tävlade i GD/GIF trots att hon hoppade på kryckor, bara för att samla poäng till klassen, berättar Lotta Siljeholm.

Efter själva middagen avslutades festligheterna med disco för eleverna.

Mer läsning

Annons