Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

37-åring misshandlad av maskerade män

Två maskerade män trängde sig natten mot i går in i ett radhus på Södra Esplanaden i Hofors.

Mannen som bor i radhuset misshandlades med tillhyggen.

Polisen knackade i går dörr i området i ett försök att få fram mer uppgifter om de maskerade männen. Men på söndagskvällen var spaningarna fortfarande resultatlösa.

Annons

Det var någon gång mellan klockan tre och halv fyra natten mot söndag som det ringde på dörren hemma hos den 37-årige radhusägaren på Södra Esplanden i centrala Hofors. Utanför stod två maskerade män som bryskt trängde sig in i huset.

Den chockade 37-åringen misshandlades så allvarligt att han fick uppsöka sjukhuset för at få sina skador omsedda sedan de ovälkomna gästerna till sist gett sig iväg.

Polisen spanade i går efter de båda män som nu är misstänkta för grov misshandel och för grovt hemfridsbrott. För att få fram mer uppgifter knackade man bland annat dörr i området och frågade grannarna om de märkt någonting av nattens drama.

– Det har inte gett så särskilt mycket nytt. Men vi jobbar vidare med det här, sade Torbjörn Säfström, polisens förundersökningsledare, på söndagseftermiddagen.

På frågan om den misshandlade 37-åringen har några egna misstankar om vem gärningsmännen kan vara, exempelvis i form av kända ovänner sedan tidigare, svarade Säfström avvaktande:

– Han har gett en berättelse runt omkring den här händelsen. Men vad det är som han har förmedlat är i nuläget ingenting som vi kan gå in på.

 

Mer läsning

Annons