Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir ingen flytt – Ritva får packa upp igen

/

De har precis packat kartongerna för att flytta till Hagaskolan. Nu är det bara att packa upp allt igen. Eftersom det inte blir någon stor ombyggnation kan Entré Ungdom vara kvar på Folkets Hus.

Annons

Ritva Snellman och hennes personal på Entré Ungdom har planerat inför den stora ombyggnationen i flera år. Jobbet med att ta fram ett arkitektförslag för de nya lokalerna har varit en utdragen process, en av anledningarna är att Folkets Hus som äger huset även har egen verksamhet som ska få plats.

– Det är med blandade känslor jag tar emot det här. Nu är det sommar och vi har en massa roliga aktiviteter inbokade, då har lokalerna mindre betydelse – men till hösten är jag spänd på att få höra var vi ska vara, säger Ritva Snellman och fortsätter:

– Det krav jag har är att det måste bli klart till det datum vi har sagt, 1 januari 2012. Det kan inte skjutas upp igen, så alla måste förstå att det är bråttom.

Önskar musikstudio

Det ungdomarna önskat mest är en riktig musikstudio. Därutöver är det stora ytor och ett kafé som står på önskelistan. Men 1 miljon kronor räcker inte så långt. Även om hon är besviken är Ritva Snellman införstådd i den ekonomiska kris som är. Och hon hade inte velat att badhuset skulle behöva stänga igen.

– Jag tycker inte att det ska ställas mot varandra, båda verksamheterna behövs och både simklubben och vi är viktiga för ungdomarna. Men vi kan heller inte vara i vilka lokaler som helst.

Mer läsning

Annons