Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LUF på rekryteringsjakt i Hofors

/
  • NYREKRYTERING. Bojan Petrovic  har tagit initiativ till bildandet av en lokalavdelning till Liberala ungdomsförbundet, LUF, i Hofors och i helgen hade han därför bjudit in lokala partiföreträdare. Från vänster Helena Lindell, Hofors, Almir Lilja-Denaj, ny LUF-medlem, Hofors, Felicia Leo, ordförande i LUF Gävleborg, Bojan Petrovic, Hofors, Linus Magnusson, ny LUF-medlem, Hofors och Dragan Perkovic, Sandviken.

Folkpartiets ungdomsförbund vill starta en lokalförening i Hofors. I helgen påbörjades rekryteringen, men fortfarande behövs fler medlemmar.

Annons

Det är kommunpolitikern Bojan Petrovic (FP) som har tagit initiativet till bildandet av en lokalavdelning till Liberala Ungdomsförbundet, LUF, i Hofors.

– Jag ser ett stort missnöje bland ungdomar som vill förändra, därför vill jag engagera dem politiskt. Vårt mål är att Linus Magnusson som är en av våra nyrekryteringar inte bara ska vara med i ungdomsförbundet utan även finns med på vår vallista nästa gång, säger Petrovic.

Vill rekrytera ungdomar

I helgen hade han därför bjudit in LUF Gävleborgs ordförande, Felicia Leo. Tillsammans med andra lokala Folkpartister samtalade de med Hoforsungdomar med syfte att rekrytera nya medlemmar.

– Jag tycker att vi fick positiv respons och vi har redan fått kontakt med intresserade, ännu har vi inte de tio medlemmar som behövs för att bilda en egen lokalförening, men jag är övertygad om att vi kommer att vara så många inom kort, säger Bojan Petrovic.

Även i Sandviken

I nästa steg är ambitionen att bilda ett lokalt ungdomsförbund även i Sandviken.

– Jag har mycket kontakt med Sandvikenpolitikern Dragan Perkovic och vi har gemensamma frågor som vi kommer att driva tillsammans framöver, både lokalt och regionalt.

Mer läsning

Annons