Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torsåkersrevyn tar en paus

/

Det blir ingen revy av Torsåkersgänget i år då tre personer ur skådespelarstommen tvingats tacka nej.
– Vi hade ett gäng som inte fick till det i år. Ibland kommer livet emellan, säger manusförfattarinnan Pia Möller Andersen.

Läs även: "Jag är inte nervös av mig"

Annons

I dag skulle manus ha presenterats för skådespelarskaran till årets revy. Men efter att tre personer ur uppsättningen fått förhinder att medverka så har Pia Möller Andersen tagit beslutet att man inte kommer att sätta upp någon förställning i år.

– Det är tre stycken som inte fick ihop det med sina privata jobb och då blir svårt och slussa in tre nya i gruppen på så kort tid. Det är tråkigt men också är sånt som händer. Ibland måste man inse när man måste backa, berättar Pia Möller Andersen.

Läs även: Fullt ös när revyn i Torsåker firar 10 år

Revygänget firade 10-årsjubileum i fjol och i år skulle således ha blivit den elfte föreställningen men nu tar man alltså ett litet oplanerat sabbatsår. Torsåkrarna räknar dock med att vara tillbaka till 2017 och enligt manusförfattarinnan finns ingen anledning att hänga läpp. Kanske lurar någonting nytt runt hörnet.

– Publiken är hjärtligt välkommen tillbaka nästa år. Om allt går som tänkt så är vi tillbaka tills dess. Dessutom har jag har sått ett litet embryo om att sätta upp någonting mindre men än så länge är det bara på planeringsstadiet.

– Vem vet, det här kanske blir början på någonting helt nytt, avslutar Pia Möller Andersen.

Mer läsning

Annons