Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Fullt utvecklad villabrand i Sandviken – en till sjukhus

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Ett larm om en villabrand i Sandviken kom tidigt på torsdagsmorgonen. Enligt polisen ska den vara fullt utvecklad.

Väder:

Efter en ganska klar natt med bara någon plusgrad ökar molnigheten under dagen. Det kan bli en del sol under förmiddagen innan det blir mulet kring lunchtid. Temperaturer mellan fyra och sex plusgrader och sydlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En polis omkom och en skadades allvarligt i samband med en biljakt. De följde efter en bil när polisbilen körde av vägen och hamnade i Viskasjön, strax norr om Fredrika i Åsele.

En bilist i Landskrona stannade till för att hjälpa en man som låg på vägen. I stället utsattes han för ett rånförsök och knivskars flera gånger.

Internationellt:

Torka, orsakad av väderfenomenet El Niño, hotar kaffeskörden i de colombianska Anderna.

Brittisk polis har gripit en 16-årig pojke i Norwich, misstänkt för inblandning i hackerattacken mot telekombolaget Talk Talk.

Sport:

Real Madrid, Manchester City och Zenit St Petersburg är redan klara för åttondelsfinaler i Champions League nästa år, men en som lever farligt är José Mourinho efter Chelseas sensationellt svaga start i både Premier League och Champions League.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons