Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tre till sjukhus efter singelolycka

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En singelolycka inträffade vid Ica Maxi i Sandviken. Tre personer fick föras med ambulans till sjukhus.

Väder:

Under natten har molnen dragit in, det mulna vädret fortsätter sedan under tisdagen. Vid lunchtid spricker det upp något och det blir en del solglimtar men även fortsättningsvis mycket moln. Temperaturer mellan +3 och +8.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tidigt i morse eldhärjades ett asylboende i Munkedals kommun. Alla boende ska ha tagit sig ut och ingen uppges ha skadats.

Ett stort räddningspådrag sökte efter personer i vattnet och på öarna vid Instön utanför Marstrand på västkusten sedan en mindre plastbåt börjat brinna.

Någon eller några har skjutit mot en lägenhet på Konsultgatan i Malmö. Poliser som kom dit hittade tre skotthål i balkonginglasningen och tomhylsor.

Internationellt:

Amerikansk militär rammade grindarna till Läkare utan gränsers (MSF) sjukhus i Kunduz i Afghanistan med hjälp av en stridsvagn.

Efter måndagens val i Kanada ser landet ut att få en liberal regering – efter nio år av konservativt styre.

Sport:

Den benamputerade löparstjärnan Oscar Pistorius fick lämna fängelset i går – en dag tidigare än väntat – efter att ha avtjänat ett år av sitt straff för att ha skjutit sin flickvän. Resten av det femåriga straffet ska han avtjäna i husarrest.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell

Mer läsning

Annons