Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här skrapar Anna-Lena från Ockelbo fram hundra tusen kronor

/

I första rutan skrapade hon fram fem miljoner. Men det slutade med att Anna-Lena Sundberg från Ockelbo vann 100 000 kronor, när hon deltog i Nyhetsmorgon i TV4 på torsdagen.

Annons

Så fort det kom upp att Anna-Lena bor i Ockelbo högg programledarna på allt de kände till om orten. Båtar, skotrar och prins Daniel. Programledaren Steffo Törnqvist undrade om Anna-Lena sett prins Daniel snatta. Det blev lite pinsamt tyckte hon:

– Jag blev tagen lite på sängen. Jag fattar inte vad han fick det ifrån, säger hon till Arbetarbladet. "Nej, nej, han är så trevlig så", svarade hon i sändningen.

Anna-Lena Sundberg jobbar som specialpedagog i Gävle. Hon, hennes man och ett annat par köpte vinstlotten tillsammans och när hon valde lott i studion var det med en speciell tanke:

– Vi skrapade lotten den sjuttonde juni, och så var det sjuttonde när jag skulle skrapa i TV, så då valde vi lott nummer sjutton.

Vinsten landade på hundra tusen kronor.

Vad ska ni göra för pengarna?

– Vi brukar resa tillsammans och har varit i bland annat Thailand, Vietnam och Kanarieöarna förut. Vi har inte tänkt på vad vi ska göra för pengarna den här gången, säger Anna-Lena Sundberg.

Se klippet där Anna-Lena skrapar trisslotten här.

Mer läsning

Annons