Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Köpare på gång för Medskogssjöns campingplats

/
  • Stort intresse. Den här sandstranden ingår i Medskogssjöns campings konkursbo. Flera köpare har visat intresse för campingen och i nästa vecka hoppas konkursförvaltaren Bertil Wingqvist att han ska ha klart med en ny ägare.

Flera intressenter vill driva vidare konkursade Medskogssjöns camping.

– Vi har fått in flera anbud från köpare, säger konkursförvaltaren Bertil Wingqvist som hoppas ha klart med ny ägare nästa vecka.

Annons

I oktober gick Medskogssjöns camping i konkurs och den här veckan gick tiden för att lämna in anbud ut.

– Vi har flera intressenter, det finns absolut intresse för att köpa och driva vidare verksamheten. Jag tror att camping är ett väldigt bra alternativ för många, särskilt om det blir sämre tider, säger konkursförvaltaren Bertil Wingqvist och berättar att han har fått in flera anbud.

Just nu pågår förhandlingar och diskussioner och konkursförvaltaren Bertil Wingqvist hoppas att det ska bli klart med en ny ägare i nästa vecka.

Campingen har sedan konkursen i oktober drivits vidare av den tidigare ägaren på uppdrag av konkursförvaltaren

– Vi har velat hålla den öppen både för stationära vintercampare och drop-in-gäster. Det är viktigt att den finns med på marknaden så att den inte glöms bort.

Campingen innefattar cirka 4,2 hektar mark med bland annat en restaurang, en kiosk, uthyrningsstugor, en sandstrand, lekpark och husvagnsplatser.

De senaste två åren har campingen och restaurangen omsatt drygt 1,2 miljoner kronor och fastigheten har värderats till 1,6 miljoner kronor.

Mer läsning

Annons