Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu blir det hockey i Ockelbo igen

/
  • Christian Stark är ordförande i nystartade Ockelbo Hockey Club. Nästa lördag bjuder den nya föreningen in till stort firande och invigning.

Med match mot Brynäsveteranerna, invigningstal av kommunalrådet och uppvisning av hockey­skolan ska nystartade Ockelbo HC invigas lördagen 5 november.

Annons

I våras startade Christian Stark upp den helt nya föreningen Ockelbo HC efter att hockeyn i kommunen hade legat i träda det senaste året.

Nu har det blivit dags för premiär och invigning. Lördagen 5 november bjuder för den alldeles nya föreningen intill familjefest på Ockelbo IP.

Allra först ska hockeyskolan visa upp sig och sedan intar kommunalrådet Magnus Jonsson (S) isen för ett kort invigningstal och en symbolisk första tekning. Klockan 15 är det sedan dags för a-laget att bekänna färg i en match mot Brynäs veteranlag.

– Det blir nog en tuff match, jag har hört att veteranlaget tränat ordentligt inför veteran-SM, säger Christian om premiärmatchen på Ockelbo IP.

Förutom välspelad hockey bjuder också föreningen på lotterier och fiskedamm för de minsta.

– Det ska bli ett trevligt familjejippo, säger Christian Stark och fortsätter,

– Vi hoppas förstås på publikrekord, vi vill ha några hundra besökare.

Redan nu är ismakeriet i full gång på Ockelbo IP och i morgon hoppas Christian att isen ska vara färdig för träning.Sofia Wike

Mer läsning

Annons