Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny vd på Wij trädgårdar

/
  • NY VD. Tove Elvelid började som marknadschef på Wij trädgårdar i mars och har jobbat heltid sedan maj. Nu har hon bytt marknadsföringen mot jobbet som vd för Wij.

Wij trädgårdar har fått en ny vd. Från och med januari är det Tove Elvelid, tidigare marknadschef i Wij, som håller i trådarna.
– Det kändes otroligt frestande att få jobba med det här, säger hon.

Annons

Tove Elvelid blev chef redan som 25-åring, då för CFL, centrum för flexibelt lärande, i Söderhamn. Därifrån kom hon till Wij som marknadschef i mars förra året, sedan maj har hon varit i Ockelbo på heltid. Och före årsskiftet fick hon erbjudandet om att ta över som vd för Wij trädgårdar.

– Det här är ett fantastiska regionalt utvecklingsprojekt som låtit sig höra om på många sätt de senaste åren. Nu går vi in en ny fas och jag blev väldigt glad när jag fick frågan om jag ville vara med och fundera över projektets framtid, säger Elvelid om sitt nya uppdrag.

Sedan början av januari är det nu hon som är vd och hon ser fram emot att ta itu med det nya uppdraget.

– Vi har redan lagt grunden. Nu är det bara att bränna på!

Elvelid kombinerar uppdraget med att arbeta som träningsinstruktör på ett gym i Gävle.

Wij trädgårdars tidigare vd, Katarina Ceder-Bång, försvann i januari till andra uppdrag. Enligt Mats Åstrand, ordförande i stiftelsen Wij trädgårdar, lämnade hon Wij på egen begäran på grund av tidsbrist.

Mer läsning

Annons