Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ockelbo spa får ny ägare

/
  • BYTER. Christina Eriksson har tagit över Ockelbo Spa. I går undertecknades alla papper och förra ägaren, Ewa Lundström, tänker gå i pension.

Hon kom hit för trädgårdsmästarutbildningen i Wij – men det slutade med att hon köpte Ockelbo spa. I går blev Christina Eriksson ny ägare efter Ewa Lundström, som går i pension.
– Det kändes helt rätt, tycker Christina.

Annons

Christina Eriksson är hudterapeuten som ville vidareutbilda sig. Hon flyttade från Uppsala till en lägenhet i Ockelbo för att gå trädgårdsmästarutbildningen i Wij. Men ganska snart började hon jobba extra på Ockelbo spa. Och så tog livet en oväntad vändning: Ewa Lundström, som grundade företaget, frågade om hon ville köpa det.

– Det kom som en blixt från klar himmel. Men det känns helt rätt, som om jag hittat hem. Jag funderade inte alls länge, säger Christina.

Nu tar Christina, som tidigare drivit salonger både i Ekerö och Björklinge, över hela verksamheten med bland annat hudterapeuter, nagelteknolog, fotvårdare och massörer och hon ser fram emot utmaningen. Samtidigt har hon köpt hus och flyttar hit permanent tillsammans med familjen.

Samtidigt trappar Ewa Lundström ner, efter över 40 år i yrket och drygt ett år efter att hon utökade från Ewas hud & fot till Ockelbo spa. Till en början kommer hon att jobba kvar en dag i veckan men i övrigt ser hon fram emot pensionen.

– Beslutet har varit en process. Nu känns det skönt att slippa allt ansvar. Och att få gå hem och fortfarande vara frisk. Jag har tagit hand om andra hela livet, nu ska jag pyssla om mig själv, säger hon.

Mer läsning

Annons