Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se prins Daniels hyllning till Ockelboborna

/

När prins Daniel deltog i midnattsmässan i Ockelbo kyrka natten till julafton höll han ett tal där han tackade Ockelboborna. Talet filmades av en besökare.

Annons

Nu kan du se hela talet här (klicka).

Arbetarbladet har tidigare berättat om prins Daniels hyllningstal till sin gamla hemstad kvällen före julafton. Han tackade för Ockelbobornas lojalitet, för uppvaktningen i samband med bröllopet, för att han och Victoria alltid känner sig välkomna till Ockelbo.

Talet inleddes med en inlevelsefull berättelse om hur en granne blötte ned en paparazzifotograf med hjälp av sin vattenspridare, när Daniel och hans nyblivna hustru Victoria kom för att besöka Daniels föräldrar.

– Den här killen i den svarta bilen vet genast att han är på helt fel ställe.

– Jag uppmuntrar inte (åhörarna skrattar högt). Däremot tycker jag att den här historien säger en hel del om er Ockelbobor, om er lojalitet och den omtanke och stöd som ni har visat mig, min hustru och min familj. Att ni gör det möjligt att komma hem hit och allt är som vanligt, det betyder väldigt mycket, sade prins Daniel Westling.

En av kyrkobesökarna filmade Daniels tal och har låtit aftonbladet.se publicera det.

– Det var ett så rart och charmigt tal. Det förtjänar ett bättre öde än att bara hamna i mitt familjealbum, säger besökaren till aftonbladet.se.

Mer läsning

Annons