Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Vi är glada för deras skull”

Familjen Westling var inbjudna till middag på Drottningholms slott på fredagen. Anledningen var Daniel och Victorias önskan om en familjefest för att fira förlovningen.
– Det är jätteroligt och vi är glada för deras skull, säger Daniels syster, Anna Westling Blom, till Arbetarbladet om förlovningen.

Annons

Båda kvällstidningarna rapporterar om en elegant middag på slottet där alla var samlade. Daniels mamma och pappa Eva och Olle Westling anlände till Drottningholm tillsammans med Daniels syster, Anna Westling Blom. På trappan upp till slottet stod Daniel och Victoria och hälsade familjen välkommen.

– Jag kommenterar inte något som har med förlovningen att göra, mer än att vi tycker det är jätteroligt och vi är glada för deras skull. Det gäller hela familjen, säger systern till Arbetarbladet på lördagen.

Från Victorias sida fanns förutom Kungen och drottning Silvia även prinsessan Madeleine med pojkvän och prins Carl Filip på plats, rapporterar kvällspressen. Kusinerna Gustaf och Oscar Magnuson med respektive var också inbjudna att delta i festligheterna.

Mer läsning

Annons