Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

6 000 villaägare på jakt efter inspiration

/
  • SUCCÈMÄSSOR. Den kombinerade villa- och hälsomässan i Göransson Arena hade sent i går eftermiddag besökts av 7 000-8 000 personer. Mässorna fortsätter i dag, söndag.
  • INSPIRERADE. Magnus och Helena Hillbom besökte villamässan för att få inspiration och material till sitt eget villaprojekt.
  • SÅLDE SÅ DET ÅNGADE. Carola Johansson från Stockholm demonstrerade strykjärn så det ångade om det.
  • ARENAN LOCKAD. Mikael Olofsson och Marie Fräki letade kyl och frys på mässan.

Mellan 5 000-6 000 personer besökte på lördagen villa- och hälsomässan i Sandviken.

– Det lutar åt att det här blir ett återkommande arrangemang, sade Bo Eriksson, arrangör av villamässan.

Annons

Göransson Arena visade sig fungera alldeles utmärkt som mässhall. Golvet som lagts på isen var tillräckligt tjock för att besökarna inte skulle behöva frysa om fötterna och försäljarna hyllade den luftiga och rymliga arenamiljön.

– Det är för tidigt att ge något löfte. Men det lutar åt att det blir en återkommande villamässa i september i Sandviken, sade Bo Eriksson sedan han summerat in 2 000 besökare på fredagen och 5 000-6 000 på lördagen, vilket innebär att målet 10 000 besökare borde vara slaget i god tid innan stängningen i kväll.

Många av besökarna var sådana som letade idéer för sina egna villaprojekt.

– Vi rustar hem hemma och funderar på att skaffa både nytt innertak och nytt golv. Därför behöver vi både inspiration och material. Kanske allra mest inspiration, sade Helena och Magnus Hillbom från Furuvik.

Men det fanns också mässbesökare som var mest intresserade av själva mässlokalen.

– Jag är mest här för att se arenan. Jag har åkt förbi så många gånger utan att få chansen att titta in, så då passade jag på när det var mässa här, sade Gävlebon Mikael Olofsson.

 

 

 

Mer läsning

Annons