Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnen på Pinnhagen firade 20 år med kakkalas

/
  • VAKTAR KAKORNA. 4-åringarna Isak Björk och Malin Åström hade full koll på fikautbudet. Barnen har hjälpt till att baka allt och det fanns många olika sorters kakor att välja mellan.
  • TILLBAKA. Både gamla och nya barn var bjudna på 20-årskalaset. Olle Gidlund slutade på Pinnhagen för några år sedan men passade på att hälsa på vilket uppskattades av de yngre barnen.

Kakfaten var rejält laddade när Pinnhagens förskola i går firade 20-årsjubileum. Men gladast blev nog ändå barnen över besöket från poliserna och brandmännen.

Annons

Varje dag i två veckors tid har barnen på Pinnhagens skola hjälpt till att baka. Isak Björk, 4 år, som tagit plats bakom fikavagnen hade många olika sorters kakor att bjuda på.

– Jag har sålt jättemånga, berättar han.

Isak Björk och Malin Åström, som går på avdelningen Ängen, tycker att det är fint att förskolan smyckats med ballonger. Men kalas varje dag anser de inte behövs.

– Nej, det räcker i dag, säger Isak Björk.

Till 20-årsjubileet var både gamla och nya barn inbjudna med sina föräldrar. Olle Gidlund slutade här för tre år sedan men passade på att hälsa på lillebror Charlie. Även äldsta brodern Isaac har gått på Pinnhagen men kunde inte följa med.

Under dagen firade barnen med fika, olika aktiviteter och hemligt besök från polisen och räddningstjänsten.

– De backade in med bilarna på gården och barnen fick klättra in i dem. Det var mycket uppskattat, berättar personalen.

Mer läsning

Annons