Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bo Eriksson får dubbelroll

Kultur- och fritidschefen Bo Eriksson rycker in som tillförordnad vd för Göransson Arena AB. Maya Olsson har arbetsplikt i tolv månader framåt. Vilka arbetsuppgifter hon ska ha är dock fortfarande oklart. Efter uppsägningstiden får hon ett avgångsvederlag motsvarande ytterligare tolv månadslöner.

Annons

Under tiden som rekryteringen av Maya Olssons efterträdare pågår får Bo Eriksson dubbla roller som både beställande kultur- och fritidschef och utförande arenachef.

– Det är en stor utmaning. Men med ansvarsfulla föreningar och med kompetenta medarbetare som ges tillfälle att ta sitt ansvar för verksamheten, hoppas jag att vi tillsammans kommer att kunna hälsa en ny vd välkommen till en stark arena med ett positivt samarbetsklimat, säger han i ett pressmeddelande.

Maya Olsson har arbetsplikt under sin tolv månader långa uppsägningstid. Men några arbetsuppgifter har hon ännu inte blivit erbjuden.

– Det kan bli svårt att hitta en roll där jag kan kliva in och göra ett bra jobb efter det som nu hänt, säger hon.

Totalt får Göransson Arena AB betala cirka 2 miljoner kronor i lön och sociala kostnader för sin sparkade vd. Mats Jonsson

Mer läsning

Annons