Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De spelar huvudrollerna i Herrgårdslif

/
  • PUSS. Sandra Caménisch och Peter Malmrup har spelat kära i varandra tidigare, i musikalen Chess. Malmrup var ersättare för Anders Ekborg som var musikalens amerikanske schackspelare, och Caménisch spelade hans fru. Nu möts de igen – i Herrgårdslif.

Hon har delat huvudroll med Helen Sjöholm, han har ersatt Peter Jöback – och de har redan spelat ihop som äkta par i musikalen Chess.

Nu kommer Sandra Caménisch och Peter Malmrup till Högbo för att spela huvudrollerna i Herrgårdslif.

Annons

Pjäsen Herrgårdslif kretsar kring paret Henrietta Järnsparre och Christian Lagerberg och nu står det klart vilka som kommer att spela de två huvudrollerna i sommar.

Medverkat i Chess

Sandra Caménisch, som gör rollen som Henrietta, har tidigare bland annat delat huvudroll med Helen Sjöholm i musikalen Chess.

– Det var först och främst musiken jag fastnade för i Herrgårdslif. Och miljön här är så fantastisk, att få komma hit och jobba känns jättebra, säger hon.

Flera musikaler

Peter Malmrup, som ska spela Christian, medverkade också i Kristina från Duvemåla när den sattes upp på Cirkus och har fungerat som ersättare för Anders Ekborg i Chess.

– Christian är lite en drömmare och jag gillar den karaktären, det ligger nära mig själv. Nu ska jag försöka få in lite mer musik i hans roll, säger Malmrup.

I Chess har Malmrup och Caménisch alltså spelat äkta par vid flera tillfällen. Nu ägnar de sommaren åt att gestalta Herrgårdslifs kärlekspar.

– De är ett passande par. Det är viktigt att det känns att det finns en laddning mellan dem, säger regissören Per-Ola Björklund.

Mer läsning

Annons