Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En nära känsla när artisterna ska koppla av

/
  • Lokalt och närproducerat. Det blir temat när Stadshotellet Princess och restaurang Livingroom tar emot Melodifestivalens stjärnor. Sandvikens informationschef Odd Westby, hotellchefen Britta Selander, Shiyar Ali, ägare till Livingroom och köksmästaren Thomas Otterclou ser fram emot att välkomna artisterna andra veckan i februari.

Lokalt och närproducerat blir temat när Stadshotellet Princess och restaurang Livingroom tar emot Melodifestivalens stjärnor.

– Vi vill ta tillfället i akt och presentera Sandviken med omnejd för artisterna, säger hotellchefen Britta Selander.

Annons

Som Arbetarbladet tidigare berättat är det på Princess som alla artister och deras medarbetare ska bo när Melodifestivalen kommer till Sandviken andra veckan i februari.

– Vi ser fram emot spännande och intensiva dagar, säger Britta Selander.

Extrapersonal

– Hotellet ska vara ett ställe där artisterna kan koppla av och ladda inför tävlingen och vi kommer att ta in extrapersonal bland annat för att utöka rum- servicen.

Artisterna ska också lockas att få upp ögonen för Sandviken med omnejd.

Presenter

På sina rum får de paket med presenter och information från bland annat Björk & Berries, Mackmyra whisky, älgparken i Ockelbo och skidåkningen både i Högbo och Kungsberget.

Även intilliggande Livingroom tänker lokalt när menyn ska sättas ihop.

Lokal mat

– Gästrikland är relativt okänt som matlandskap och vi vill visa vilken fin mat vi har här. Det blir närproducerade råvaror, med kyckling från Ockelbo, rotsaker från Storvik och hemkärnat smör, berättar köksmästaren Thomas Otterclou.

Det är på Livingroom som efterfesten ska hållas efter lördagens deltävling.

– Sammanlagt kommer 450 särskilt inbjudna personer att festa loss. Vi ska köpa in mycket champagne, säger restaurangchefen Shiyar Ali.

Mer läsning

Annons