Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Fjällresor” till Kungsberget i vinter

Nu kan stockholmarna snart åka kollektivt till Kungsberget. Bussföretaget Swebus lanserar i vinter begreppet ”fjällresor” med tre avgångar i veckan.

Annons

Sedan tidigare har det varit möjligt att ta direktbuss från Stockholm till Sälen och vissa andra större skidorter i fjällvärlden.

Nu blir det också ”fjällresor” till Kungsberget som ytterligare bekräftelse på den statushöjning som skidort som gästrikeanläggningen genomgått efter utbyggnaden med stugbyar och hotell.

– Vi märker en ökad efterfrågan på prisvärda fjällresor. Exempelvis har våra bussar till Sälen ständigt ökat i popularitet. Därför utökar vi den här skidsäsongen vårt erbjudande genom att bland annat lansera Kungsberget som ett helt nytt resmål, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus.

Det blir avgångar från Stockholm mot Kungsberget torsdagar, lördagar och söndagar med extra turer under jul- och sportlovet. Swebus säljer både separata bussbiljetter och paketresor med buss och liftkort. Vuxenpriset för paketresorna blir 460 kronor.

Mer läsning

Annons