Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera ungdomsbråk i Gästrikland

Flera fall av bråk mellan ungdomar ägde rum i västra Gästrikland under fredagskvällen och natten mot lördagen. En kille i Sandviken som blev sparkad i ansiktet och en tjej i Hofors som fick en flaska i huvudet var bara två av misshandelsfallen som polisen nu utreder.

Annons

På Folkets hus i Hofors blev en 15-årig flicka slagen med en flaska i huvudet vid halv ett natten mot lördagen. Hon föll ihop och blödde från ett jack i huvudet och fick föras till sjukhus. Förövaren ska enligt polisen ha varit en 17-årig flicka som nu ska förhöras vad som låg bakom misshandeln är okänt.

Ungefär vid samma tid blev en 18-årig man nedslagen och sparkad i ansiktet tre gånger i Stadsparken i Sandviken. Gärningsmannen, som är namngiven men inte förhörd, ska sedan ha sagt att han skulle döda mannen om han kontaktade polisen.

Lite tidigare under kvällen hade en 16-årig flicka blivit påhoppad av en 19-årig kvinna på Köpmangatan. 19-åringen ska ha tagit stryptag på 16-åringen och tryckt upp henne mot en vägg. Enligt uppgifter till polisen var det ett gammalt groll mellan de båda som låg bakom händelsen.

På Laduholmen i Forsbacka blev en 16-årig kille skallad i ansiktet av en jämnårig, som han hävdar att han aldrig träffat tidigare. Även den händelsen inträffade sent på fredagkvällen.

Mer läsning

Annons