Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Hade inte väntat mig Saikjubel”

/
  • Väntade inte jubel. ”Jag hade inte förväntat mig jubel från Saik”, sade arenabolagets vd Fredrik Granting när han höll presskonferens dagen efter det att föreningarna inom Jernvallenområdet fått information om förslaget.

Saiks styrelse får i kväll information av arenabolagets ledning om affärsplanen och förslaget att bandy ska spelas utomhus januari-mars.

– Innan vi pratat om det internt vill jag avvakta med kommentarer, säger ordföranden Lars-Olof Skoog.

Annons

Redan i måndags kväll hölls en informationsträff för föreningarna inom Jernvallenområdet om det förslag till affärsplan som innehåller sötsaker för framför allt fotbollen men lite surare karameller för bandyn.

– Jag hade inte förväntat mig att Saik skulle jubla. Men jag känner inte till vad de har för officiellt ställningstagande, säger arenachefen Fredrik Granting.

En mer utförlig diskussion om de nya förutsättningar som bandyn får enligt huvudförslaget hålls i kväll då hela Saik-styrelsen träffar arenabolagets ledning.

– Med hänsyn till de andra i styrelsen vill jag inte kommentera någonting förrän vi tillsammans hunnit diskutera och fundera över innehållet. Först måste vi ha någon plan för hur vi ska kunna bemöta och påverka förslaget, säger Lars-Olof Skoog.

Mer läsning

Annons