Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hannas vackra badkar visas på Möbelmässan

/
  • KONSTNÄRER. Hanna Westin-Skogh (till höger på bilden) driver tillsammans med Emelie Solklippa företaget Mosaic Sweden. De ägnar sig åt att sälja mosaik och konstnärliga utsmyckningar i mosaik förstås.
  • Mosaikklätt badkar.

I går öppnade möbelmässan i Stockholm och på plats finns 26-åriga Årsundatjejen Hanna Westin-Skogh, som ställer ut ett badkar helt klätt i mosaik.

– Vi vill visa att man kan göra så mycket roligt med mosaik, säger Hanna som driver företaget Mosaic Sweden.

Annons

Hanna Westin-Skogh och Emelie Solklippa träffades för några år sedan när de båda gick på konstskola i Gävle. Gemensamt hade de intresset för mosaik och för tre år sedan startade de företaget Mosaic Sweden.

Förutom att de säljer mosaik, som de köper in från hela världen, ägnar sig tjejerna åt konstnärliga utsmyckningar, i mosaik förstås.

– Det allra roligaste med mitt jobb är när vi får in spännande uppdrag och vi får vara kreativa, säger Hanna och nämner entréerna till Skanskas punkthus på Gävle strand där tjejerna skapat en flygbild av bostadsområdet i trapphuset.

I går hade tjejerna premiärvisning på möbelmässan för ett lite speciellt projekt. Ett badkar på lejontassar klätt i mosaik.

– Det blir första gången vi visar upp det så det ska bli så spännande att se hur det tas emot, säger hon tillägger med ett skratt att badkaret är till salu.

Mer läsning

Annons