Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här kan du bo, Wyclef Jean!

/

Wyclef Jean har berättat att han vill flytta till Sandviken. Men alla som har letat villa eller bostadsrätt vet hur svårt det kan vara att hitta rätt. Så nu hjälper Arbetarbladet världsartisten att hitta i Sandvikens bostadsdjungel!

Annons

Wyclef Jean. Vill du ha...

Mer natur?

Wyclef, du har sagt att en av anledningarna till att du trivs så bra i Sandviken är naturen. Så kanske Kungsbergets ursprungliga raststuga skulle passa bra? För 3 125 000 kronor kan du få tre rum på tomtarean 57 200 kvadratmeter.

Mer anonymitet?

Som den världsstjärna du är, Wyclef Jean, kommer du med största sannolikhet att bli igenkänd på gatorna. Så kanske en lite anonym lägenhet skulle vara skön att krypa till kojs i! I Örta finns nu en trevlig etta ledig.

En skidstuga?

Gillar du att swosha ner för skidbackarna? Då finns till exempel den här 85 kvadrataren med sovloft för 2 545 000 kronor.

Det dyraste?

Hedåsvägen ligger det hus som just nu har det högsta begärda priset i Sandviken. Passande en stjärna! Det beskrivs som "pampigt" och rymmer på sina cirka 450 kvadratmeter av boarea nio rum. Bara för ynka 4 950 000 kronor!

Något sjönära?

I det här fritidshuset kan du omge dig av Storsjön. Perfekt för att ta ett snabbt dopp efter en lång dag i studion! Den är din för 1 200 000.

Ett hemmabygge?

Vem vill inte känna stoltheten i att bo i ett egenbyggt hus? Kanske ganska många, men om du är sugen på lite tungt kroppsarbete kan du bygga dig ett eget hem. Till exempel på den här tomten för 150 000.

Och du Wyclef, om du vill få mer inspiration kan du titta på allt som är till salu på den här länken.

Mer läsning

Annons