Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur står det till med myggbetten i dag då?

/
  • Anders Gilberg
  • STICKS. 
Det är ingen barnlek att sitta i bara underkläderna bland stickmyggorna, konstaterar Torbjörn Eriksson, Johan Törnblom och Anders Gilberg.
  • Fångst. I Bärrek är det ingen konst att fylla två stora hinkar med mygg under en halv dag med myggfälla. Detta är vad killarna hade att vänta sig.

Arbetarbladet ringde upp Anders Gilberg, som tillsammans med Torbjörn Eriksson och Johan Törnblom utsatte sina halvnakna kroppar för blodtörstiga myggor. Planen var att härda ut i sex timmar - de gav sig efter en.

Annons

Anders Gilberg, som tillsammans med Torbjörn Eriksson och Johan Törnblom, i fredags skulle ”myggvaccinera” sig genom att låta myggen i Bärrek bita fritt i sex timmar, men gav upp redan efter en timme.

– Jo tack, de kliar mycket värre nu än de gjorde direkt efteråt.

– Nej, det klarade vi oss i från. Vi åkte och badade i stället. Och även om vi inte hämtat oss helt, så mår vi ganska bra nu.

– Johan Törnblom, som är allergisk, fick genast stora röda bölder på kroppen, men honom har jag inte träffat i dag så jag vet inte hur det ser ut. På Torbjörn Eriksson syns inte mycket alls. Jag själv har många små bölder över allt. Som kliar, som sagt.

– Nej, det här gör vi aldrig någonsin om.

– Att vi är dumma i huvudet. Det är den enhetliga reaktionen.


Mer läsning

Annons