Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

It-konsultföretag öppnar kontor i Sandviken

/
  • Öppnar kontor. Know It har i dag kontor på drygt 20 orter i landet och 1 200 anställda. I dag öppnar ett kontor i Sandviken. ”Vi vill vara nära våra kunder” säger Hans Reinikainen, bolagschef för Know It i Gävle.

It-konsultföretaget Know It vill komma närmare sina kunder. Därför öppnar de i dag ett kontor i Sandviken.
– Målsättningen är att anställa tio konsulter, helst fler, säger Hans Reinikainen, bolagschef för Know It i Gävle.

Annons

Know It öppnar i dag ett kontor i Sandviken. Företaget som tar fram it-lösningar till sina kunder finns redan i Gävle.

– En av våra grundstrategier är att finnas så nära kunderna som möjligt. Nu är det inte långt mellan Gävle och Sandviken, men vi tycker ändå det är värt att satsa här, säger Hans Reinikainen, bolagschef för Know It i Gävle.

Verksamheten i Sandviken kommer i första hand att vara inriktad mot verkstadsindustrin eftersom det är inom den sektorn som Know Its kunder i området befinner sig.

I början kommer kontoret att bemannas av företagets personal i Gävle. Men under nästa år ska minst tio nya konsulter anställas i Sandviken. Och Hans Reinikainen har goda förhoppningar om att hitta kompetent personal i kommunen.

– Det brukar vara svårt att hitta bra personal, men vi tror vi kan attrahera duktiga individer i Sandviken, säger han.

Företagets lokaler i Sandbacka Park är för små redan från början. Valet föll ändå på teknikparken eftersom miljön ska vara stimulerande, menar Hans Reinikainen som står i kö för större lokaler.

Mer läsning

Annons