Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaféägare på Sandbacka kräver 345 000 kronor

/

Företaget som driver kaférörelsen på Sandbacka Park begär 345 00 kronor i ersättning av kommunen för problem som uppstått vid bygget av senaste etappen. Försenad start och tekniska brister är två av orsakerna till skadeståndanspråket.

Annons

Zoran Krsticevic som driver Coffee Bar Denova i den nya delen av Sandbacka Park har tröttnat på problem som uppstått i samband med starten och är nu på väg att sälja kaférörelsen.


I samband med det begär han 345 00 kronor i ersättning av Sandvikens kommun.
– Det är en sak som jag förhandlar med hyresvärden om och ingenting som jag just nu vill kommentera i tidningen, säger Zoran Krsticevic till Arbetarbladet.
Av en skrivelse som kaféarrendatorn lämnat till kommunen framgår att han är kritisk till att inflyttningen i den femte etappen drog ut på tiden och att företaget därför tappade intäkter.
Zoran Krsticevic hävdar också att tekniska brister och försenade leveranser av utrustning ytterligare försvårat företagets situation.


Det blir nu tillförordnade tekniske chefen Svante W Nordh som i första hand ska ta ställning till kaféarrendatorns ersättningsanspråk.

Mer läsning

Annons