Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer strul kring Julgalan - i Stockholm ställs den in

/
  • Julgalan väntas locka 6000 besökare till Göransson Arena, men skandalerna hopar sig kring arrangörsbolaget.

Det stormar kring Julgalan, som ska hållas i Sandviken under fredag kväll. Häromdagen begärdes bolaget bakom galan i konkurs, och i Stockholm ställs nu arrangemanget in.

Annons

Julgalan, som lockar med artister som Lena Philipsson, Måns Zelmerlöw och Miss Li, är kanske det största musikeventet i Sandviken under hela året. 6000 besökare väntas till Göransson Arena. Men nu hopar sig orosmolnen kring arrangemanget.

LÄS MER: Julgalan begärs i konkurs – kommer till Sandviken på fredag

När de var i Västerås blev det timslånga köer för att komma in till arenan. I Helsingborg blev flera av gästerna utan mat och dryck som de hade betalt för. En lokal projektledare där polisanmälde Julgalan Stockholm AB, då han menade att de sålt för många biljetter, allt enligt Aftonbladet.

Häromdagen begärdes Julgalan i konkurs av en reklamleverantör. Flera av Aftonbladets källor pratar om "bedrägeri". Och nu bekräftar en styrelsemedlem i bolaget för Aftonbladet att Julgalans arrangemang i Stockholm med kort varsel ställts in, trots att biljettförsäljningen fortfarande pågår i skrivande stund.

När vi senast pratade med Fredrik Granting, VD för Göransson Arena, sade han att arrangemanget i Sandviken ändå kommer att hållas, och att de hade rutiner som gör att det kommer att bli bra.

Vi har under dagen försökt nå Fredrik Granting med anledning av den senaste händelseutvecklingen, utan resultat.

LÄS OCKSÅ:

Granting utlovar ordning och reda på Julgalan i Sandviken

Julgalan polisanmäls för bedrägeri – publik stoppades i dörrarna

Mer läsning

Annons