Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Min vison för Sandviken

Annons

r typ h&m, gina tricot ,stadium.. Sådana affärer en vanlig stad har.. Det här ska föreställa en stad  Men är mer likt en spökstad!! Varför ska vi måsta åka till Valbo eller Gävle för att handla kläder för? Jag vet att dom flesta invånarna i Sandviken känner sej svikna utav dom som sitter högst upp och bestämmer.. Vi har alltid velat ha affärer som finns i dom flesta städer men inte då .. Nästan som man skäms ibland att tala om att man kommer härifrån för de finns ju inget här som lockar varken oss eller turister.. Åsså ungdomarna som aldrig får höras !! Vi måste lära oss att lyssna på dom för de är vår  framtid. Det nästan känns som att allt denna kommun gör blir en enda stor flopp.. Ni som sitter och bestämmer, skärp till er och lyssna på oss invånare om ni vill att vi ska stanna här i denna spökstad! S å alltså mycket mer affärer så livar de nog upp staden Sandviken åsså!

som snart ska flytta tillbaks tycker att ni ska göra en stor temalekplats + en kiosk i stadsparken det skulle nog bli ganska många besök av både barn och vuxna. idag är ju stadsparken ganska tom och öde.
Erbjuda billigare bussbiljetter för dem som har några mil till sandviken för att handla. Jag upplever att det är förmånga matbutiker och lite med klädbutiker. Det skulle finnas en spel och hobbybutik i sandviken. Så slipper alla ungdommar åka till Gävle för att köpa sina Warhammerfigurer istället. det här är ju några exempel.Ps Och Jag tycker att Jernvallen ska heta Jernvallen. Jag förstår inte varför ni ska byta namn....

Mer läsning

Annons