Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oönskade sexköpare trakasserar thaimassör

/

En thailändsk kvinna har öppnat en massagestudio hemma hos sig och sin svenska man. Efter annonsering i tidningarna har flera män hört av sig om att köpa sexuella tjänster. Nu polisanmäls de potentiella sexköparna.

– Jag tycker det är jävligt, inte går du till en svensk massör och frågar om du får ”något extra”, säger kvinnans make.

Annons

De har varit gifta i ett par år och bor i ett rött trähus ute på landsbygden. Ute på farstubron är det dubbel flaggning. Hon är thailändska, han är svensk.

– Hon är utbildad massör och ville prova på att ge massage, men det kommer inte så många – kanske en i månaden, berättar maken.

Som ett försök att få igång verksamheten och nå ut till fler satte de in en annons i tidningarna om thaimassage. Men de flesta som har hört av sig har varit intresserade av något helt annat.

– De kommer inte så många, det ringer mest sådana här äckliga jävlar. De har både ringt och skickat sms och undrar om man kan få ”något extra”, när jag frågat vad de menar säger de erotisk massage och andra sexuella tjänster. De är ju sjuka i huvudet, säger han och fortsätter:

– Men jag har kunnat spåra ett av numren och det har polisen nu. Jag hoppas att de åker dit.

Svårare är det att både tolka och spåra samtal med dolt nummer.

– När det är jag som svarar slänger de på luren direkt, säger maken.

– Jag tycker det är för jävligt, inte går du till en svensk massör och frågar om du får ”något extra”. Du får din massage och sedan är det bra.

Han är märkbart upprörd över gensvaret på annonseringen. Hon vill inte prata med oss om det.

– Det är mest jag som blir arg och irriterad, hon skakar det bara av sig. Och det är sjukt i sig, att de inte vågar säga ifrån själva.

De vill båda vara anonyma.

– Det här är ett litet samhälle och pratas så mycket om allt, motiverar han.

Det han är mest bedrövad över är att alla thailändskor dras över en kam. Att de blir stämplade. Han tycker att det har blivit värre efter alla skriverier om bordellverksamheten som pågick i en massagestudio i Gävle.

– Vi borde se varje thailändska som en egen individ, säger han och passar på att hylla de kvinnor i Sandviken som gick ut och protesterade mot ryktena om bordellverksamhet på restaurangen Steeltown.

Mer läsning

Annons