Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så tycker hyresgästerna om Sandvikenhus

/

Sandvikenhus är sämre på att få sina hyresgäster att känna trygghet och trivas i sina utemiljöer än andra bostadsbolag i Sverige visar en nationellt genomförd enkät.

Annons

Den fyra sidor långa enkäten har delats ut till Sandvikenhus hyresgäster. Där har de bland annat fått svara på hur de upplever miljön vid bostäderna samt servicen från bostadsbolaget. Resultatet har sedan jämförts med 50 andra fastighetsbolag i hela Sverige.

När det kommer till frågan om trygghet får Sandvikenhus ett index på 74,3 medan snittet för hela landet ligger på 79. Även när det kommer till att hålla rent och snyggt samt hur utemiljöerna ser ut får Sandvikenhus ett lägre snitt än för hela landet.

– Sammanfattningsvis om resultatet kan vi säga att vi har en hel del att arbeta med framför allt vad det gäller utemiljö, allmänna utrymmen, trygghet och rent och snyggt, säger Sandvikenhus VD Stefan Lundqvist i ett uttalande.

Däremot ligger Sandvikenhus över snittet när det kommer till att ta kunden på allvar samt att bistå med hjälp när det behövs.

VD Stefan Lundqvist är nöjd med mätningen och nu startar arbetet med att genomföra förbättringar.

– Vi hamnar i linje med Sverigesnittet rakt över och det är ok för en första mätning, men bra ska bli bättre, säger han.

Totalt var det 61 procent av Sandvikenhus hyresgäster som svarade på enkäten.

Mer läsning

Annons